Viikonloppu kului helteisissä paalunmerkkaus puuhissa. Paikat tuli sitten merkattua pariinkin otteeseen ja vielä kerran (varmuuden vuoksi) tarkistettua. Nyt kelpaa paaluttajan lyödä RR90:nsä läpi saven ja muun hötön.
Aluksi piti vielä viimeistellä edellisviikonlopun viikatointia ja vedellä nurmi pois ruohonleikkurilla. Taisi lähteä vanhus viiden minuutin leikkuun jälkeen leikkureiden hautausmaalle, senverta jumiin kone meni.

Kauan palvellut leikkuri ennen viimeistä työmaataan.

106867.jpg


Lauantaina meinasi mennä grillimakkara väärään kurkkuun ja perse pudota penkiltä kun saimme ensimmäisen tarjouksen paalujen päälle tulevista I-palkeista. Voi HEB 140 ja jessus sentään minkä hintaista tavaraa – tai pistäisihän se jo nyt muistaa että näissä hommissa lasketaan kustannuksia tonneissa, mutta silti! No, täytyypävielä tarkistaa, että onko kyseessä oma moka kun en ole merkannut tarjouspyyntöihin jotain laatuluokkaa tms. Ja toivotaan että sen halvemman matskun kantokyky riittää tälläiseen rakennukseen.

Koska paalujen merkkauksen lisäksi ei tontilla paljon muuta ei sitten voinut tehdä, päätettiin tehdä laituri valmiiksi koska ilman sitä tontilla kaikki tulee olemaan paljon vaikampaa. Siinä se nyt kököttää pihassa koko komeudessaan. Alkaa porukoiden  piha täyttyä meidän tekeleistä siihen malliin, että kuljetusurakka on edessä mitä pikemmin.

- T -


Helenan ja Pekan piha täyttyy uusista rakennelmista.


106868.jpg

106866.jpg