Pelko siitä että rakennusilmat epävakaistuisivat loman jälkeen oli aiheeton - koko viikonloppu paiskittiin töitä uuvuttavassa helteessä. Vähempikin riittäisi.

Lauantai alkoi valutyön valmistelulla: haettiin Penkkimäestä lopultakin saapuneet kuivabetonisäkit sekä raudat ja aloitettiin valumuotin teko. Koko aamu- ja alkuiltapäivä kuluikin sitten muotin nakertamisessa. Rakennesuunnitelmasta poiketen halusimme valaa kakun palkkien väliin ja muotti jakautui aika moneen erlliseen palaan. Aikamme vaneripaloja soviteltuamme sopivat kaikki paikoilleen ja myös pohja oli tuettu riittävän tiheästi altapäin.

Ilta sitten vierähtikin pitkälti yli yhdeksän valaessa: Pekka toimi sekoitusmestarina, Ulla vesi- ja tasoitusvastaavana ja meikä tasapainoili lankkujen päällä kottikärryt täynnä vellovaa kuraa. Ulla sen sitten kiteytti: "Laiska tekee elämästään hankalaa (tms…)" kun meidän miesten mielestä lankkuja oli aivan turha laittaa montaa rinnan.

Sunnuntain duuni oli lyödä loput runkopuut pystyyn ja huojua vähän väliä tauolle 30-asteen helteessä. Jatkuu viikon päästä.

- T -

"Uusi" raksaradio ja "80- ja 90-luvun parhaimmat rock- ja pop-klassikot!"

144314.jpg

Ahtaanpaikanhommia kaikki tyyni.

144311.jpg

Ulla muotimestarina.

144319.jpg

Vastaava mestari katkoo raudoitusrautoja.

144316.jpg


Ullan näyttää surrauksen mallia.

144318.jpg



Työskentelykorkeus on tärkeää: ei ylämäkiä.

144321.jpg

Meikä esitasoittaa ennen Ullan millintarkkaa viimeistelyä.

144323.jpg

Lauantain iltapuhde.

144312.jpg

Jatkuu ensi viikonloppuna.

144317.jpg