Taasen on aikaa kulunut ja blogi jäänyt päivittämättä - onneksi Kimmo pidät huolta ettei jää asiat aivan lojumaan... Aika on vaan mennyt molemmilla töissä ja työmatkoilla, joten tontilla ei ole  tapahtunut pariin viikkoon mitään.

Viimeksi kun raksalle ehdittiin, saatiin apuvoimia Tampereelta. Teemu tuli helppimään runkolevyjen asennuksessa ja hyvinhän se homma sujui. Kelpais päivän päätteeksi vielä saunoa vanhassa rantasaunassa ja polttaa kunnon pölli pimenevässä syysillassa.

Nyt ollaan siinä vaiheessa, että kunko on kokonaan pystyssä, katto pään päällä ja runkolevyt seinissä. Ja niin se saa olla koko talven. Avataan paketti sitten keväällä: avataan ikkuna-aukot ja asennetaan ikkunat, viedään piippu katon läpi, tehdään rossipermanto jne. Pääsee sisähommiin!

Sitten vielä ruskutettiin sisäkatto homeenesto-aineella varmuuden vuoksi, koska edelliskesänä tehdyn ulkorakennuksen sisäkatot (eli ne ainoat osat joita ei käsitelty) olivat menneet homeeseen. Mitään ongelmaahan tuosta homeesta ei pitäisi olla - tai näin ainakin rakentaja.fi:stä ymmärsin, mutta pesuhommiksihan se meni. Ongelmahan on kait se, että puutavaraa ei saa enää sahalla valmiiksi homesuojata ja sitten usein tuollainen kattopaneeli on vielä aika tuoretta.

Vielä kun ensiviikonloppuna saisi loput muutamat levyt seinään ja räystäslaudat ja -pellit paikoilleen, niin olkoon siellä jokirannassa koko lato. Alkaa takki tyhjentymään ja oikein odottaa että tulee viikonloppuja jolloin ei tarvitse vääntäytyä raksalle. Ehkä tässä kevääseen mennessä akut latautuvat ja taasen oikein odottaa että pääsee jatkamaan projektia.

- T -

Teemu työssä.

231716.jpg

Onneksi kotikoukot saapuivat ja vapauttivat orjuudesta.

231711.jpg

Kaisa ja Arttu

231707.jpg

Suora statement siitä, kuinka paljon homma välillä nappaa...

231708.jpg

Mutta onneksi sentään jotakuta hymyilyttää.

231709.jpg

Sunnuntain ratoksi: Sulo Vilen sahaa, Pekka homesuojaa ja apina roikkuu muuten vaan.

231713.jpg