Olisikohan jo aika minunkin pari sanaa mainita mökinrakennuspuuhista... Kesäloma mennä hurahti enimmäkseen sisätiloissa, mutta sehän ei haittaa. Semmoset kurjat kelit kun oli, niin eipä paljon tahtia haitannut. Tällaisilla elokuun keleillä raksaaminen olisikin voinut olla yhtä tuskaa.

Tämän vuoden kesälomapäivät tuntuivat jotenkin menevän nopeammin, kuin viime kesälomalla. Jazzeille ei päästy, mutta muuten loma noudatti aika lailla samaa kaavaa. Kasilta ylös, kasilta saunaan ja kympiltä nukkumaan. Siinä pari viikkoa menikin pienessä rakennuskoomassa.

Tämän loman ikimuistoisin koettelemus lienee lattian hakkaaminen paikoilleen. Voi sitä ponttien juhlaa! Miksei niitä lautoja olisi voinut vaan laittaa vierekkäin ja erikeepperillä kiinni? Miksi aina kaikissa laudoissa pitää olla hankalia pontteja? Hyi olkoot. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kolmen päivän (kirjaimellisesti päivän, koska lattiaa hakattiin 8-21) urakoinnin jälkeen ei itkettänyt, mutta nauratti niin paljon, kun paikkoja koski ihan pirusti. Mutta sellaista se rakentaminen on - pelkkää tunteiden tulvaa.

- U -