Raksatauko venyikin sitten kahdeksi viikoksi, kun edellinen viikonloppu kului grillijuhlissa ja muutenkin kaupunkilaiskottelun parissa. Tänäkin viikonloppuna oli työväessä vajausta, kun Ulla työreissunsa kesken kävi edustamassa perhettämme Kaisan ja Teemun pojan ristijäisissä Kuusaalla. Arttu perkules siitä tuli!


Viikonlopun agenda oli ikkunoiden ja ovien tukipuiden asennus ja edellisellä kerralla tehdyn valun muotin purkaminen. Runkon kuntoon saamisella alkaa olla jo kiire, kun kattoristikot tulevat parin viikon päästä. Sitä ennen pitää runko olla kaikin puolin kunnossa.


Taas kerran meni hermot alihankkijoiden kanssa – nyt kattoristikoiden tarjouksia pyydellessä. Rakennesuunnittelija jo pelotteli, että toimitusajat saattavat olla pitkiä, joten heti kun piirrustukset olivat valmiit, ryntäsin kysymään tarjouksia. Yksi saapuikin heti muutamassa päivässä, ne kaksi muuta eivät ole vastanneet vieläkään – kolmen viikon päästä. Ja kun heitä alussa lähestyin oli toimitusaika silloin 4 viikkoa. Eivät kyllä maininneet että tarjouksen teossa saattaa mennä pidempi aika...

– T –


Tästä alkaa jo saada hieman käsitystä ikkunoiden ja ovien määrästä.

161125.jpg


161127.jpg


Älä tule paha kakku - tuie hyvä kakku! Valun tulos oli kiitettävä.

161131.jpg