Jaahas. Se on sitten lomaa vielä kolme viikkoa jäljellä ja paljon on aikaan saatu. Terohan se tässä perheessä tuo aktiivisempi rakentaja on mutta meikäläinen tulee hyvänä kakkosena. Nyt on opittu jo uusia hommia, lähinnä tuollaista laiturin ja laiturisillan tekoa. Vannesaha on laitteista uusin tuttavuus.

Laiturihommissa oltiin tänään - maalaiturista tuli jokilaituri eli Laitsa. Ensin otettiin Fiiatti-traktori, siihen sitten laverikärry perään, laveriin parit kakkosneloset kiinni ja sitten otettiin Trukki. Trukkimies-Pekka peruutti Fiiatin likelle Laitsaa, vaihtoi ajoneuvoksi Trukin ja hupsan, Laitsa oli hetkessä lavan päällä.

Laitsaa kuljetettiin sitten kohti rantaa oikein kunnon saattueessa. Ensin meikäläinen Matstalla vesurin kanssa, sitten Pekka Fiiatin kanssa, Laitsa perässä ja jonon hännillä Tero Rynastialla (Dyna - lava-auto). Ja rannassa sitte uitettiin Laitsa suoraan jokeen. Niin helppoa, kun sen vaan osaa! Eli kaikkea uutta on tullut jo opittua.

Illalla Teron kanssa sitten niitettiin rannassa kortta. Pikku Jetta-veneellä keikuttiin, meikäläisellä viikate ja Terolla airot. Hyvin siinäkin loppujen lopuksi kävi. Puolet vielä niittämättä, jatkunee huomenna, kun helteitäkin piisaa...

- U -

Mitähän siellä laiturin alla piilee?

120883.jpg

The Laiturin nosto pihassa kärryn kyytiin.

120895.jpg

Tero 25 vuoden päästä…

120878.jpg

The Laiturin siirto ja upotus.

120884.jpg

Huckleberry Pekka ja Ulla Saywer jokilautalla.

120880.jpg

Ulla ja Pekka paalutti – kumman tyyli voittaa?

120886.jpg